Medical Medium ervaringen en wat is het?

by Charelle Casander

Medical Medium is een beweging die in 2015 is opgericht door Anthony William, een zelfbenoemd medisch medium en auteur van verschillende boeken over voeding en gezondheid. William beweert dat hij in staat is om contact te maken met een spirituele entiteit die hij de “Spirit of Compassion” noemt, en dat deze entiteit hem inzicht geeft in de oorzaken van verschillende gezondheidsproblemen.

De filosofie van Medical Medium is gebaseerd op het idee dat veel gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door virussen, bacteriën en zware metalen die ons lichaam zijn binnengedrongen. William beweert dat deze stoffen kunnen leiden tot ontstekingen en andere gezondheidsproblemen, en dat het mogelijk is om deze problemen op te lossen door middel van voeding en lifestyle veranderingen.

Detoxen met Medical Medium

Volgens Medical Medium is het belangrijk om voedingsmiddelen te eten die rijk zijn aan voedingsstoffen en antioxidanten, en om voedingsmiddelen te vermijden die ontstekingen kunnen veroorzaken, zoals zuivel, gluten, suiker en bewerkte voedingsmiddelen. William raadt ook aan om dagelijks te detoxen en om supplementen te nemen die de gezondheid van het lichaam ondersteunen.

Lichaam en geest

Een ander belangrijk aspect van de filosofie van Medical Medium is het idee dat de geest en het lichaam nauw met elkaar verbonden zijn. William beweert dat veel gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door emotionele blokkades en trauma’s, en dat het belangrijk is om deze blokkades op te ruimen om de gezondheid te verbeteren.

Medical Medium ervaringen

Hoewel Medical Medium veel aanhangers heeft en sommige mensen beweren baat te hebben bij de adviezen en richtlijnen van Anthony William, zijn er ook veel sceptici en kritieken op deze beweging. Sommige gezondheidsdeskundigen en medische professionals wijzen erop dat er weinig wetenschappelijk bewijs is om de beweringen van William te ondersteunen. Toch zijn veel mensen enthousiast over het werk van Medical Medium en verbetert hun gezondheid aanzienlijk door het opvolgen van zijn adviezen.

Medical Medium boek

Het boek is goed geschreven en leest gemakkelijk weg. William legt op een begrijpelijke manier uit hoe het lichaam werkt en hoe bepaalde voedingsmiddelen en gifstoffen de gezondheid kunnen beïnvloeden. Hij presenteert een aantal praktische tips en richtlijnen voor het verbeteren van de gezondheid door middel van voeding en lifestyle veranderingen.

Als je wilt beginnen met de Medical Medium boeken, dan heb je de volgende twee boeken nodig:

De boeken zijn bij Bol.com ook in het Engels verkrijgbaar, de Engelse versies zijn net iets goedkoper.

Bestel dit boek:

Dit artikel bevat affiliate links.

You may also like