Boekrecensie | Medical Medium door Anthony William

by Barbera van Helden
medical-medium

“Het boek Medical Medium is echt een aanrader als je jezelf wilt genezen van jouw onverklaarbare klachten.”

In het voorjaar van 2016 zag ik een boek liggen waar mijn aandacht direct naar toe getrokken werd: Medical Medium. In die tijd was ik erg zoekende naar de juiste stappen om beter te worden en mezelf te helen van de Ziekte van Hashimoto. Ik voelde mij al lange tijd niet goed en wist dat je met voeding, supplementen en het aanpassen van je levensstijl, jezelf kunt genezen. Dat had ik namelijk al eens mogen ervaren via een orthomoleculaire arts waar ik vroeger regelmatig een bezoek aan bracht.

Het boek Medical Medium ging mee op vakantie naar Spanje. Daar las ik het in één keer uit! Terug in Nederland zou ik beginnen met de protocollen welke de schrijver Anthony William noemt. Dat bleek zeer overweldigend. Je moet het protocol echt stapje voor stapje opbouwen, anders lukt het niet. Althans dat is mijn ervaring.

Anthony krijgt al heel jong mee dat hij kan praten met iets wat hij Spirit noemt. Spirit vertelt hem waar de gezondheidsklachten van mensen om hem heen vandaan komen. Ook vertelt Spirit wat die mensen kunnen doen om zichzelf te helen. Ik vind dit echt een heel duidelijk boek waarin zeer nieuwe informatie gedeeld wordt die nog veelal onbekend is bij ons in Nederland.

De Medical Medium community wordt steeds groter en het is mooi om te zien hoeveel mensen zichzelf al hebben geheeld! Doktoren staan met vraagtekens in hun ogen te kijken, maar zeggen toch: ‘ga door met wat je doet want je bent aan het genezen!’.

Anthony beschrijft diverse ziektebeelden met de daaraan gekoppelde virussen, volgens hem (of Spirit) worden veel onverklaarbare klachten namelijk veroorzaakt door een virus. De informatie die hij door krijgt zijn echt nog geheimen achter veel chronische en onverklaarbare ziekten, net zoals de informatie over hoe je uiteindelijk kunt genezen. Een aanrader als je op zoek bent naar genezing van jouw onverklaarbare klachten. Het boek Medical Medium is zijn tijd ver vooruit!

En mijn Hashimoto? In remissie! Het gaat iedere dag beter met mij!

Bestel dit boek:

Dit artikel bevat affiliate links.

Opt In Image
Download jouw gratis Maanfasen Cheat-Sheet!
En ontvang tips in je inbox voor een lichter leven!

*Je schrijft je in voor onze e-mails en gaat akkoord met onze privacy voorwaarden.

You may also like