Over Een Beetje Zweven

by Charelle Casander

Een Beetje Zweven is een blog over boeken voor een lichter leven. Boeken die het leven betekenis geven, inspireren om in het nu te leven en jou in contact brengen met je innerlijke wijsheid. Kortom, een blog over spirituele boeken en zelfhulpboeken die jou weer enthousiast maken over het leven!

Charelle

Charelle Casander is afgestudeerd brand storyteller (Msc), maar haar pad nam al snel een wending toen zij te maken kreeg met chronische pijn en vermoeidheid. Na een lange tijd van steeds erger wordende pijn vond zij haar pad van zelfgenezing en begon zij zichzelf te helen. Nu is het haar missieom anderen te helpen op hun persoonlijke pad van zelfheling. Door middel van voeding, het inzetten van kruiden en het vinden van innerlijke rust geeft helpt ze je contact te maken met je ziel, jouw source energy, van waaruit heling kan plaatsvinden. Zelf bewandelt zij nog dagelijks haar pad en leert ze nog iedere dag bij, onder andere uit spirituele en zelfhulpboeken, boeken die bijdragen aan een lichter leven.

Samenwerken

Wil je een gastartikel schrijven? Of heb jij een product of service dat mensen helpt om lichter te leven? Laat het me weten! Zowel in de podcast als op de blog is er ruimte voor sponsoren. Stuur een mailtje naar hoi@eenbeetjezweven.nl.

Opt In Image
Download jouw gratis Maanfasen Cheat-Sheet!
En ontvang tips in je inbox voor een lichter leven!

*Je schrijft je in voor onze e-mails en gaat akkoord met onze privacy voorwaarden.